«

»

ápr 04

Áprilisi akciónk részvételi-játékszabályzata

Részvételi- és Játékszabályzat:

Áprilisi akció: Szerencsés vagy? Dobj óriás dobókockánkkal a nyereményekért!

A Down Egyesület fenntartásában működő Csodavár Játszóház (továbbiakban: Szervező) akciójában (továbbiakban: Játék) az a gyerek vehet részt (azaz lehet Játékos), aki megfelel az alábbi feltételek mindegyikének:

* A Játékban részt vehet minden olyan gyermek (Játékos), aki igénybe veszi a Játszóház térítéses szolgáltatását (foglalkozásokra és születésnapokra nem érvényes!).

* a Játékos szülője, gondviselője hozzájárul, hogy adatait a regisztráció végett megadja.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező munkatársai, és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Játék menete:

Minden Játékos ellátogat a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum és Játszóház játszóházába, melyre minden nap 10.00-18.00 óra között van lehetőség.

Regisztrál a recepciós pultnál. A regisztrációt követően kollégánk át adja a dobókockát, mellyel a regisztrált Játékos dob egyet.

A dobókocka 3 oldala nyertes, 3 oldala vesztes felirattal van ellátva. Ennek megfelelően történik a nyereményválasztás.

A Játékban való részvétel nem kötelező! A szülő/gondviselő elállhat a Játékban való részvételi szándékától. Ezt szóban jelezni szükséges a recepciós pultban dolgozó kollégánk felé!

A Játék nyereménye: egy-egy szabadon választott nyeremény.

A Játék során egy Játékos több alkalommal (ahány alkalommal igénybe veszi a hónap során a játszóház szolgáltatását) veheti igénybe a Szervező áprilisi akcióját!

A Játék időtartama: 2017. április 1., 10.00- 2017. április 30., 18.00

Minden Játékos hozzájárul ahhoz, hogy e-mail címe a Szervező adatbázisába bekerüljön és azt a Játékkal kapcsolatos, valamint a későbbi akcióiról és rendezvényeiről szóló értesítésekhez felhasználja.

A Szervezőt nem terheli felelősség a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó, illetve Játékban való részvétel során keletkező bármely költségért, kárért, veszteségért. A Szervezővel szemben kártérítési, kártalanítási igényt érvényesíteni nem lehet.

csv_fb_2017_apr_egyszazalek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kérlek add meg az eredményt: *