«

»

sze 01

Intézményeknek

Tisztelt Intézményvezető! Tisztelt Anyukák, Apukák!

 

Engedjék meg, hogy bemutassuk a nyíregyházi Csodavár Korai Fejlesztő Központ és Játszóház iskolai csoportoknak kínált lehetőségét. Akár egy osztályfőnöki óra keretein belül, vagy az óvodás csoportokkal látogassanak el hozzánk, hogy megismerjék szakmai munkánkat, miközben a gyerekek megismerkedhetnek a játszóház adta lehetőségekkel.
Kiscsoportos foglalkozások keretein belül 30 perces irányított foglalkozást kínálunk, amely elősegíti a gyerekek harmonikus személyiségfejlődését.
Itt megismerkedhetnek a gyerekek és a pedagógusok is Down Egyesület által életre hívott 0321-Kihívás játék állomásaival, ahol kicsit betekinthetnek, játékos körítéssel, a Down-szindrómával élők mindennapi életébe, esetleges nehézségeibe. A hangsúly itt is megismerésen és az elfogadáson van.
Tekintsék meg rövid összefoglaló videónkat, a Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézmény diákjainak közreműködésével:
DSCF0432

A játszóházban óriás csúszdák, Lego-sarok, csocsó asztal, labirintus, golyófürdő és a Csodakert várja a kispajtásokat. A részvételhez időpont egyeztetés szükséges, a bejelentkezés a 06 70 630 48 68-as telefonszámon vagy a csodavarfc@downegyesulet.hu e-mail címen lehetséges!

 

 

 

 

 

Az osztályokat 2 óra időtartamra fogadjuk, melynek árai a következőképpen alakulnak:

5-10 fő: 900 Ft/gyerek/ 2 óra
11-20 fő: 800 Ft/gyerek/ 2 óra
21 fő felett: 700 Ft/gyerek/ 2 óra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kérlek add meg az eredményt: *