↑ Return to Mamáknak

Babamasszázs

Újra Babamasszázs kurzusra (4 alkalom) várjuk a legkisebbeket anyukájukkal/apukájukkal együtt! A szülők nemcsak a babamasszázs csínját-bínját sajátíthatják el, hanem tökéletes összhangot teremthetnek gyermekükkel, miközben szakmai segítségnyújtásban és kellemes kikapcsolódásban részesülnek bababarát környezetben.

A babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek a puszta testi örömnél vagy a fizikailag érzékelhető pozitív hatásoknál. Segít megőrizni egészségét, testi-lelki jólétét. A szülőnek pedig erősíti az önbizalmát, az anyai érzéseit.

Kinek ajánljuk: Két hónapos kortól minden csecsemőnek. Egészséges csecsemők számára a harmonikus, kiegyensúlyozott fejlődésért, fejlődésben lemaradt, speciális igényű gyermekeknek pedig kezelésük kiegészítéseként segít lemaradásuk leküzdésében.

Eredménye: A masszírozott babák a betegségekkel szemben ellenállóbbak, kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, éber állapotban aktívabb a figyelmük és érdeklődőbbek. Kevesebbet sírnak, könnyebben alszanak el és alvásuk minősége is javul. A súlygyarapodásuk és fejlődésük kiegyensúlyozottabb. Baba-Mama kötődés mélyül.

Csoportlétszám: 4-8 fő

A foglalkozást vezeti: Hegedüs Zoltánné, védőnő, gyógymasszőr

A foglalkozás időtartama: 4 x 45 perc ugyanazon csoportnak 4 egymásra épülő foglalkozás hetente 1 alkalommal.

A foglalkozások időpontja: Amennyiben összegyűlik minimum 4 fő, előzetes egyeztetés alapján.

Bejelentkezés e-mailben a csodavarfc@downegyesulet.hu címen, illetve telefonon a +3670/6304868-as számon, vagy személyesen a Csodavárban. A kurzusok igény szerint, havi rendszerességgel, folyamatosan indulnak!

A foglalkozásra a 4 alkalmas bérlet előre megváltandó, 4000 Ft-ba kerül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kérlek add meg az eredményt: *