↑ Return to Mamáknak

…és papáknak: Tudatos, testreszabott családtervezés

Tudatos családtervezés
érd el vagy kerüld el a teherbeesést természetesen

Ha szeretnéd megtudni, hogyan segíthet nektek egy 99%-ban megbízható, viszonylag könnyen elsajátítható és testreszabott módszer a tudatos családtervezésben, akkor gyertek el a Csodavárba június 25-én 15:00 órakor, ahol Lukács László és Krisztina nemcsak elmondja nektek a módszer lényegét, de minden felmerülő kérdésre válaszol. Hozd a gyerkőcöt, gyerkőcöket is, akik addig míg Ti részt vesztek a programon (kb. 2 óra) legozhatnak, golyófürdőzhetnek, rajzolgathatnak, mászókázhatnak, egyszóval játszóházazhatnak szokás szerint gyermekfelügyelettel. Az előadás/beszélgetés nem csak gyerekeseknek szól, hanem gyermekáldás előtt álló párok is jelentkezhetnek vagy azért mert tervezik a picit, vagy mert nem szeretnének még babát, és kíváncsiak arra, hogy természetes módszerrel hogyan szabályozhatják a teherbeesést.

Jöhetsz párral, egyedül, gyermekkel vagy gyermek nélkül, csak ne felejts bejelentkezni e-mailben a nyirsegicivilhaz@enyft.hu címen, Paliczné Szilviánál (legkésőbb június 12-ig).

Az előadás ingyenes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kérlek add meg az eredményt: *