↑ Return to Speciális fejlesztés

AVS

AVS – AUDIO VIZUÁLIS STIMULÁCIÓ

ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONT

Leírás

 

Az AVS az emberhez a legközelebb álló és leghatékonyabb eszközökkel dolgozik: a fénnyel és a hanggal, melyek néhány perc alatt egy különleges tudati állapotot hoznak létre. Ezek jótékony hatásait kihasználva harmonizálja az agyműködést, elősegíti a két agyfélteke és az agyi központok szinkronizációját.

 

Kinek ajánljuk

 

Mindenkinek, aki a mindennapos stressz káros hatásaitól szenved,vagy egy traumatikus élmény hatása alatt áll. Jól alkalmazható depressziós vagy egyéb neurotikus betegségek kezelésére.

Bizonyítottan hatásos terápiát jelent hyperaktív, tanulási nehézséggel vagy zavarral küzdő, figyelemhiányzavaros gyerekeknek és fiataloknak. Segít memóriazavarok kezelésében vagy a hatékonyabb tanulás elérésében.

 

Eredmény

 

A terápia során javulnak a tanulási képességek, csökken a szorongás, irányíthatóvá válik a figyelem, javul a mozgáskoordináció és a finommotorika, a személy döntésképessé válik, könnyebben megbirkózik a problémákkal. Helyreáll a bioritmus.

 

Csoportlétszám

 

Egyéni

 

Tartja

 

Pázmány Viktória, gyógypedagógus

 

Időtartama

 

25-90 perc

 

Ár: 6. 000 Ft állapotfelmérés; 2.000 Ft/ alkalom; bérlet: 16.000 Ft/bérlet

AVS gép bérlése: 12.000 FT/hónap

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kérlek add meg az eredményt: *