«

»

máj 02

Májusi akciónk

Részvételi- és Játékszabályzat:

Májusi akció: Tekerj a Csodavárba az ajándék bukósisakért!

A Down Egyesület fenntartásában működő Csodavár Játszóház (továbbiakban: Szervező) akciójában (továbbiakban: Játék) az a gyerek vehet részt (azaz lehet Játékos), aki megfelel az alábbi feltételek mindegyikének:

* A Játékban részt vehet minden olyan gyermek (Játékos), aki igénybe veszi a Játszóház térítéses szolgáltatását.

* a Játékos szülője, gondviselője hozzájárul, hogy adatait a regisztráció végett megadja.

A Játékból ki vannak zárva a Szervező munkatársai, és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Játék menete:

Minden Játékos ellátogat a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum és Játszóház játszóházába és LEGALÁBB EGY ÓRA IDŐTARTAMIG IGÉNYBE VESZI A JÁTSZÓHÁZ SZOLGÁLTATÁSÁT, melyre minden nap 10.00-18.00 óra között van lehetőség.

Minden Játékos, aki kerékpárral, vagy valamilyen egyéb, lábbal hajtható saját járművel érkezik a Csodavárba (futóbicikli, roller, kismotor, vagy ha anya vagy apa mögött utasként érkezik), valamint igénybe veszi a Játszóház fizetős szolgáltatását, részt vesz a Játékban

A Játékban való részvétel nem kötelező! A szülő/gondviselő elállhat a Játékban való részvételi szándékától. Ezt szóban jelezni szükséges a recepciós pultban dolgozó kollégánk felé!

A Játék nyereménye: egy darab biciklis bukósisak. A nyeremény korlátozott számú.

A Játék során egy Játékos több alkalommal (ahány alkalommal igénybe veszi a hónap során a játszóház szolgáltatását) veheti igénybe a Szervező májusi akcióját!

A Játék időtartama: 2017. május 2., 10.00- 2017. május 31., 18.00

Minden Játékos hozzájárul ahhoz, hogy e-mail címe a Szervező adatbázisába bekerüljön és azt a Játékkal kapcsolatos, valamint a későbbi akcióiról és rendezvényeiről szóló értesítésekhez felhasználja.

A Szervezőt nem terheli felelősség a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó, illetve Játékban való részvétel során keletkező bármely költségért, kárért, veszteségért. A Szervezővel szemben kártérítési, kártalanítási igényt érvényesíteni nem lehet.

csv_fb_2017_maj3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kérlek add meg az eredményt: *