«

»

már 01

Márciusi akciónk részvételi-és játékszabályzata

Részvételi- és Játékszabályzat:

Márciusi akció: Vásárolj bérletet és játszóházi kupont kapsz ajándékba!

A Down Egyesület fenntartásában működő Csodavár Játszóház (továbbiakban: Szervező) akciójában (továbbiakban: Játék) az a gyerek vehet részt (azaz lehet Játékos), aki megfelel az alábbi feltételek mindegyikének:

* A Játékban részt vehet minden olyan gyermek (Játékos), aki igénybe veszi a Játszóház térítéses szolgáltatását, játszóházi vagy játszóházi bérletet vásárol (korai fejlesztésre és születésnapokra nem érvényes!).

A Játékból ki vannak zárva a Szervező munkatársai, és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A Játék menete:

Minden Játékos ellátogat a Csodavár Korai Fejlesztő Centrum és Játszóház játszóházába, melyre minden nap 10.00-18.00 óra között van lehetőség.

Regisztrál a recepciós pultnál és ellenértéket fizet a jelenleg érvényes árszabásunk szerinti bérletekért.

A Szervező munkatársa ekkor egy 30 perces kupont nyújt át, mely ÁTRUHÁZHATÓ!

A kupon érvényességi/ felhasználási ideje minden esetben: 2017. április 30.

A Játék nyereménye: minden megváltott bérlet után egy darab, átruházható 30 perces játszóházi kupon.

A Játék során egy Játékos több alkalommal veheti igénybe a Szervező márciusi akcióját!

A Játék időtartama: 2017. március 1., 10.00- 2017. március 31., 18.00

Minden Játékos hozzájárul ahhoz, hogy e-mail címe a Szervező adatbázisába bekerüljön és azt a Játékkal kapcsolatos, valamint a későbbi akcióiról és rendezvényeiről szóló értesítésekhez felhasználja.

A Szervezőt nem terheli felelősség a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó, illetve Játékban való részvétel során keletkező bármely költségért, kárért, veszteségért. A Szervezővel szemben kártérítési, kártalanítási igényt érvényesíteni nem lehet.

csv_fb_2017_marc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kérlek add meg az eredményt: *